Mobiltelefon-flotta üzemeltetés

Amennyiben Ön is tagja valamilyen mobiltelefon flottának, úgy biztosan tapasztalta már, hogy a flotta üzemeltetése - a nyilvánvaló előnyök mellett - komoly kockázattal és munkával jár. A felhasználóknak havonta rendszeresen ki kell állítani a számlákat, a problémás ügyeket kezelni kell a szolgáltatók ügyfélszolgálatán és biztosítani kell a számlafizetési fegyelmet. Ha ezekkel a feladatokkal nem kíván foglalkozni, csak a flotta előnyeit szeretné kihasználni, akkor Önnek ránk van szüksége.

Megbízhatóság

  • Cégünk 2003. óta üzemeltet mobiltelefon flottákat, ügyfélkörünk folyamatosan bővül. Egyedi fejlesztésű CRM és számlázó rendszerünknek köszönhetően ügyfélszolgálatunk minden ügyfelünknek pontos és naprakész adminisztrációt tud biztosítani.

Rugalmas ügyintézés

  • A mobiltelefon flotta üzemeltetést támogató Call Centerünk segítségével gyorsan intézheti ügyeit, központi email címünkre küldött leveleire még aznap válaszolunk.

Kockázat kezelés

  • Mint minden vállalkozásnak, így a mobiltelefon flotta üzemeltetésnek is az egyik legfontosabb eleme a pénzügyi kockázatok megfelelő kezelése . Mindenki hallott már megszűnt flottákról, elvesztett hívószámokról, felhalmozódott tartozásokról. Cégünk különös hangsúlyt fektet a konstrukciók kialakításakor a pénzügyi kockázat csökkentésére, így tudunk partnereinknek hosszú távon jól működő megoldásokat kínálni.

Tapasztalat

  • Az elmúlt évek során több mint 10.000 ügyféllel kötöttünk szerződést és biztosítottunk nekik kedvezményes mobiltelefon szolgáltatást. Munkatársaink komoly tapasztalattal rendelkeznek a mobiltelefonok világának minden területéről, legyen szó egyedi szolgáltatásokról vagy a legújabb készülékekről.

Amennyiben szolgáltatásunk felkeltette az érdeklődését, a részletekről érdeklődjön az ügyfélszolgálatunkon.

Kérjük, az alábbi űrlapon adja meg elérhetőségét, hogy ügyfélszolgálatunk a lehető leghamarabb felvehesse Önnel a kapcsolatot.

A kiemelt mezők kitöltése kötelező!